Statistikker og lister for Stavanger Madla Svømmeklubb:

Klubbrekorder kortbane
• Klubbrekorder langbane

• Årsklasserekorder kortbane
• Årsklasserekorder langbane

• Tider aktive jenter over 10 år
• Tider aktive gutter over 10 år

Utøvere med individuelle UM,
   NM jr.eller NM sr. krav
   inneværende sesong

• Statistikk klubbrekord holdere
  kortbane

• Statistikk klubbrekord holdere
   langbane

• Statistikk basseng med mest
  klubbrekorder kortbane

• Statistikk basseng med mest
  klubbrekorder langbane

• Statistikk bestetider oppnådd
   pr distanse pr år kortbane

• Statistikk bestetider oppnådd
   pr distanse pr år langbane

• Stevne resultater og statistikker sortert
   på klubb, gutter, jenter og grupper
   i klubben.

• Statistikk antall nye klubbrekorder
   pr år kortbane

• Statistikk antall nye klubbrekorder
   pr år langbane

• Statistikk antall starter
   pr år kortbane for klubben
.
• Statistikk antall starter
   pr år langbane for klubben

Historiske rekorder i Stavanger Svømme Club frem til sammenslåing med Madla Svømmeklubb april 2018

INFO! Klubbrekorder og Årsklasserekorder merket med grønn farge er rekorder oppnådd inneværende år. I pers statistikker for klubb og grupper er ALLE tider regnet inn, inkludert godkjente mellomtider på lengre distanser, noe som vil føre til at prosent oppført på statistikkene normalt vil ligge noe under det som er reelt. Alle disse statistikkene oppdateres automatisk 1-2 dager etter hvert approbert stevne lisensierte svømmere fra klubben deltar på.

Kval tider til nasjonale mesterskap 2017-2018.

Landslagskrav kortbane 2017-2018.

Landslagskrav langbane 2017-2018.

Er du konkurranse- svømmer og ønsker å svømme med oss i Stavanger Svømme Club?

Klikk her for å registrere deg
så tar vi kontakt.

NSF akp 2017

NorgesSvommeskoler Original

Stavanger Svømme Club er stolt medlem av Norges Svømmeskole - En del av Norges svømmeforbund og tilbyr svømmeopplæring som er basert på metodikk og pedagogikk utarbeidet av Norges Svømmeforbund. Les mer her.

rent idrettslag

I Stavanger Svømme Club er helse og ærlighet viktige verdier i vår grunnprofil. Klubben har en ambisjon om å tilby ett trygt og godt treningsmiljø for alle barn og unge som ønsker å drive med svømming, på alle nivåer. Vi ønsker å fremstå som en klubb med en klar og tydelig nulltoleranse for doping, der utøverne fremstår som gode forbilder for barn og unge.

Det er med stolthet vi nå kan profilere klubben som Rent idrettslag da vi i samarbeid med Antidoping Norge har utviklet vår egen antidopingplan og policy samt satt regelmessig antidoping opplæring på programmet for våre utøvere, trenere, styre og foresatte. Mer info om SSC's antidoping policy finne du her.

Stavanger Svømme Club
#verdensbesteklubb