Dugnader

fredag 27 april 2018 16:45 -23:55
Forum Expo Stavanger
Ishockeyveien 1

Vi trenger dugnadspersonell til å jobbe på We Love The 90's konserten som arrangeres i Forum Expo på Tjensvoll.

Minner om at 50% av inntektene klubben får for dette blir godskrevet deg som svømmer/deres svømmer og kan brukes som avtrekk på treningsavgift, leirer etc.

NB! Det er lov å stille flere dager og med flere familiemedlemmer hver av dagene. Vi vil prioritere ett familiemedlem fra hver familie til å begynne med og når alle har fått en plass legger vi til familiemedlem nr 2, 3 osv.

Dugnad rydding etter We Love The 90's konsert

lørdag 28 april 2018 10:00 -12:00
Forum Expo Stavanger
Ishockeyveien 1

Vi trenger dugnadspersonell til rydding dagen etter We Love The 90's konserten som arrangeres i Forum Expo på Tjensvoll.

NSF akp 2017

rent idrettslag

I Stavanger Svømmeklubb er helse og ærlighet viktige verdier i vår grunnprofil. Klubben har en ambisjon om å tilby ett trygt og godt treningsmiljø for alle barn og unge som ønsker å drive med svømming, på alle nivåer. Vi ønsker å fremstå som en klubb med en klar og tydelig nulltoleranse for doping, der utøverne fremstår som gode forbilder for barn og unge.

Det er med stolthet vi nå kan profilere klubben som Rent idrettslag da vi i samarbeid med Antidoping Norge har utviklet vår egen antidopingplan og policy samt satt regelmessig antidoping opplæring på programmet for våre utøvere, trenere, styre og foresatte. Mer info om Stavanger Svømmeklubb sin antidoping policy finne du her.